Golfarrangementer

Sidst opdateret 21. februar 2018

Vejle Golf Club tilbyder attraktive rammer og udfoldelsesmuligheder for alsidige company dage, firma-aktiviteter for 8-180 personer, selskaber og greenfee gæster.

Vi råder over en helt unikt beliggende golfbane, som vi videreudvikler gennem målrettet arbejde - så vi i sæsonen kan tilbyde en helt særlig oplevelse for golfspillere - og eventuelt kommende golfspillere - i smuk natur, med et professionelt og serviceminded personale og velgennemprøvede koncepter.

VGCs målsætning er at have en velfungerende organisation og en sund økonomi som fundament for den ambitiøse udvikling af bane og klub. Vi vil være det oplagt valg for greenfeespillere, company dage og andre indtægtsgivende arrangementer.

Kontakt manager Bo Vaaben og få et uforpligtende tilbud tilpasset dine ønsker og behov eller benyt nedenstående formular:

Tilbud på golfarrangement i Vejle Golf Club