1482
 

Resultater 2018

Sidst opdateret 25. februar 2019

EN SKØN SÆSON ER VED AT VÆRE FÆRDIG.

VI HAR I ÅR VÆRET BEGUNSTIGET AF EN FANTASTISK SOMMER,- OM VI I BESTYRELSEN HAR HAFT NOGEN INDFLYDELSE DER…. DET TROR VI SELV LIDT PÅ.

VI STARTEDE SØNDAG DEN 18. MARTS I MINUSGRADER OG BLÆST MEN OGSÅ LIDT SOL. 7 PIGER TIL SPIL OG 14 PIGER TIL VARM SUPPE OG PRÆSENTATION AF PROGRAM 2018.
HELE APRIL VAR LIGELEDES EN OPSTARTS-MÅNED, HVOR VI PGA BANENS BESKAFFENHED, VALGTE IKKE AT SPILLE EDS.

DEN 22/5 VAR VI 64 PIGER TIL VENINDEDAG, HVOR VI ALLE LÆNER OS OP AD EN TINITUS.
SUPERGOD STEMNING OG FLOTTE PRÆMIER FRA VEJLE MUSIKTEATER, HVOR VENINDERNE FORHÅBENTLIGT HAR HAFT NOGLE HYGGELIGE AFTENER.

D. 26/5 HAVDE LISE ARRANGERET DAGSTUR TIL SILKEBORGS FINE BANE,. DER ALLEREDE VAR SUPERKLAR TIL LADIES OG DENMARK OPEN. TUSIND TAK FOR GODT ARRANGEMENT LISE.

D 12/6 VAR VI VÆRT FOR LS/MS, OG I ÅR VAR BOLIGSELSKABET LIFA, VED FLEMMING FAURHOLM SPONSOR. 42 PIGER OG 43 MÆND HAVDE EN SPÆNDENDE OG GOD DAG, HVOR VI VAR I PITSTOP 2 GANGE,- HAVDE GJORT DET LIDT SVÆRT FOR MÆNDENDE VED TEESTEDERNE. DE PEB IKKE RET MEGET, MEN VI FIK DA ABEN I RØDT , MED EN FLOT SCORE PÅ 31,85 MOD DERES 29,….

UGEN EFTER, D 19/6 VAR VI 82 SPILLERE TIL PINK CUP. ALT VAR LYSERØDT, PIGER/MÆND, FLAG, PYNT , BOLDE, VIN, MAD-JA SELV SMØRRET VAR LYSERØDT. DER BLEV IGEN I ÅR LAVET ET STORT ARBEJDE, OG DERMED OGSÅ ET STORT RESULTAT, AF DEN DYGTIGE BESTYRELSE : ELISABETH OG LOTTE/LS OG ULLA SMITH OG KIRSTEN JUHL/FORMIDDAGSDAMERNE. VI ER SÅ STOLTE AF JER, OG HAR HAFT DE 2 VINDERE , ELSE MARIE OG TOVE, TIL LANDSFINALE D. 21/9, (FLOT ANDENPLADS. GODT GÅET PIGER) DA VI BLEV DEN 13. MEST INDSAMLENDE KLUB UD AF 89. VI SLUTTEDE VIST OMKRING KR. 60.000 IGEN.

SOMMERFERIE: JA - MEN VI FIK ET DEJLIGT BESØG AF HORSENSPIGERNE D. 10/7.
14 PIGER FRA HORSENS OG 24 FRA VEJLE. ET FORSØG, SOM VI SYNES GIK RIGTIG GODT, OG VI MÅ SE OM DE INVITERER OS NÆSTE ÅR,- MÅSKE SOM NY VENSKABSKLUB. DESVÆRRE KOM VI IKKE TIL FREDERICIA, DA DET VAR PÅ GRUNDLOVSDAG. FREDERICIA VILLE IKKE LUKKE BANEN FOR LS, OG VI FORSØGTE AT FLYTTE, - MEN PGA SPONSORER, FANDT VI IKKE EN LØSNING.
VI VURDEREDE, AT KELLERS PARK IKKE HAR NOK MEDLEMMER I LS, BASERET PÅ TIDLIGERE ÅR, TIL BARE AT KUNNE FYLDE EN GÆST PR. HUL.

BØGEMATCH: WOW, I GJORDE DET IGEN. FULDT HUS OG SÅ FESTLIGT. EN FANTASTISK PIGEDAG, OG VI KAN ALLE KUN GLÆDE OS TIL AT VÆRE MED IGEN. 

D. 15.16./SEPTEMBER DROG VI 24 PIGER AFSTED TIL VOLSTRUP FOR AT BRÆNDE DEN FLOTTE OG UDFORDRENDE BANE AF. VI BOEDE LIGE OP AD BANEN, I DEJLIGE LEJLIGHEDER, OG DEN STØRSTE BLEV VIST BRUGT TIL LANGT UD PÅ NATTEN, HVOR METTE OG STINNE LAVEDE BOWLER MED “HUGO”,DRINKS. I ER SIMPELTHEN SÅ GODE TIL  AT LAVE VORES UDFLUGT OG VI TAKKER SÅ MANGE GANGE FOR VELUDFØRT UDFLUGT.
VI HAR HAFT MANGE OG RIGTIG DEJLIGE SPONSORER I ÅR,- MEN HAR OGSÅ MÅTTE KØBE PRÆMIER PÅ DAGE, HVOR DET IKKE ER LYKKEDES OS AT FINDE NYE. DET KAN SES I VORES REGNSKAB, SOM FØLGER.

PIA, MARTIN OG LASSE HAR VÆRET FANTASTISKE BÅDE MED SPONSORAT TIL NÆRMEST FLAGET, OG KAFFE OG KAGE TIL DIV. STORE ARRANGEMENTER, OG IKKE MINDST DEN SKØNNE MAD I HAR HAFT KLAR TIL OS I ÅRETS LØB. VI HAR BLOMSTER TIL PIA VI HAR JO OGSÅ VORES ALLESAMMENS ARNE. HAN HAR VIRKELIG HJULPET OS HVER GANG. SKILTE UD OG SKILTE IND. PITSTOPLEVERING OG RENGØRING, VARM KAFFE OG KAKAO MM. STOR TAK TIL ARNE, OG DER ER ET PAR FLASKER VIN TIL HAM.

KONTORET : STOR TAK TIL BO OG MARLENE, FOR HJÆLP MED PROGRAM, SCOREKORT OG STARTLISTER. ALTID RART AT KOMME IND TIL JER. VI HAR BLOMSTER OG CHOKOLADE TIL DEM.

OGSÅ EN STOR TAK TIL METTE FOR SIN STORE HJÆLP MED TRYK AF PROGRAM OG NU HER TIL SLUT, VIL JEG TAKKE MINE TO SKØNNE MEDBESTYRELSES-PIGER. I HAR GJORT EN FREMRAGENDE INDSATS. ELLEN MED SINE DEJLIGE REFERATER,- HAR HELE TIDEN HAFT STYR PÅ DEADLINES OG HAR EN SKØN POSITIV FORMULERING. OG LOTTE DER HAR VÆRET SUPER TIL ALLE SKILTE/LAMINERING OG DIV. TRYK, MEN IKKE MINDST DIN LEVERING AF SPONSORER/SPONSORATER, OG DERFOR SYNES VI OGSÅ AT DU SKAL HAVE EN HILSEN FRA OS ALLE I LS.

EN SÆSON, SOM ER FLØJET AFSTED, SÅ MANGE GODE STUNDER.

EN STOR TAK TIL ALLE FOR DEN ALTID GODE STEMNING I LS, OG JEG GLÆDER MIG MEGET TIL AT KOMME TIL LS I DEN NYE SÆSON.

TAK FOR I ÅR.

_____________________________________________________________________________________________________

Sæson-afslutning 25. september:

33 LS´ere til sæsonens sidste golf-match: Holdmatch i 3-bolde (alle scores tællende) på Sletten – endnu engang i det skønneste vejr, så ærgerligt vi kun kunne nå at spille 9 huller, men vi havde jo en hel del på programmet efterfølgende.

Eva bød velkommen med et glas vin/øl efter eget valg, og fremlagde på sædvanlig fremragende vis formandsberetning samt regnskab for sæsonen 2018.

Formands-beretningen bliver lagt på vores hjemmesider herefter i et separat dokument.

Eva´s beretninger blev mødt med klapsalver – og der er ovenikøbet penge på kontoen, så den kommende bestyrelse også har noget at arbejde videre med.

Tusind tak fra os alle i LS for jeres hjælp i sæsonen 2018 til:

Marlene og Bo fik overrakt blomster og chokolade, som tak for en altid smilende og super service til os – ligesom Arne fik 2 flasker vin for hans store hjælp til os med alt mellem himmel og jord – OG varm chokolade, når det er koldt.

Pia fik også en buket som tak for dejlig mad og super service gennem hele sæsonen.

Lotte fik et gavekort til BernthCare som tak for ALLE de gaver/præmier/vin/armbånd/Tørklæder m.v., som du og Ib har sponsoreret til os i denne sæson.

Restauranten bød på en meget lækker menu, incl, to glas vin/øl, som Ladies Section´s pengekasse betalte: Carpaccio, Kalveculotte med asparges, nye kartofler, salat – og herefter kaffe med æblekage. Det smagte SÅ dejligt det hele, tusind tak igen.

Ind imellem retterne blev der uddelt præmier for sæsonens gennemgående turneringer:

Nymfematch:
Vinderen blev Jette Hindkjær (over Eva Panduro) – og vinder i ”taber-runden” blev Jette Worsøe (over Bente Brynning). Blomster og pokaler til de to vindere.

Månedsmatcher – gennemgående turnering:
Her er det den gennemsnitlige score fra de 4 månedsturneringer med bedste resultat for hver enkelt spiller:
Vinder af bedste brutto score i A + B-rækken: Eva Panduro
Vinder af bedste netto score i A + B-rækken: Else Marie Sørensen
Vinder af bedste stableford score i C-rækken: Hanne Sindahl
Blomster og pokal til de tre vindere

Vindere af låst-spillet:
Så blev spændingen udløst, og de tre vindere, som kunne dele hele puljen blev:
A-rækken: Marianne Kristensen 49 point
B-rækken: Ellen Aagaard 56 point (Kirsten Møller 55 point)
C-rækken: Annette Seemann 49 point

Vindere af sæsonens sidste holdmatch:
Nærmest flaget:
Sletten 2 armbånd til Annette Seemann 9.90 mtr
Sletten 5 armbånd til Elisabeth Lemvigh 4.91 mtr
Sletten 6 armbånd til Elisabeth Lemvigh 1.56 mtr

Ranch Svendsen var vores hovedsponsor i går, og vi havde fået 5 smukt indpakkede præmier – ligesom vi tømte vores LS skab for overskydende præmier, hvor vi bla havde 3 gavekort til en stor Leverpostej fra Slagter Grønvall, 3 gavekort fra Highway 51, klip-klapper fra Lotte & Ib, armbånd (fra Lotte & Ib), vin fra Restauranten, bolde + tees, Pink-cup poloer, 3 gavekort fra Vin&Vin – så præmier til alle 33 deltagere i hold-matchen:

Some description

Some description

Some description

1. Bente, Joan og Elisabeth med 55 point
2. Marianna, Kirsten Møller og Marianne 47 point
3. Annette, Else Marie og Jette Worsøe 46 point
4. Eva, Lotte og Ellen 45 point
5. Yvonne, Kathrine og Jeanné Balling 45 point
6. Judith, Tove og Aino 43 point
7. Stinne, Anita og Jane 42 point
8. Lise, Inger Marie og Jeanne Fernel 42 point
9. Martha, Marchen og Jytte
10. Birthe, Lis og Anette Mathiasen 37 point
11. Jutta, Mette og Hanne 34 point

Eventuelt:

Pink Cup-landsfinale:
Else Marie og Tove deltog i fredags i PinkCup´s landsfinale i Køge. VGC/PinkCup-holdet havde formået at samle 64.000 kr ind til det gode formål.

Else Marie og Tove kørte friske og frejdige fra Vejle kl. 5.00 fredag morgen med kaffe og rundstykker til finalen, hvor 80 personer deltog. Og så formåede Else Marie at blive nr 2 i A-rækken med flotte 35 point. Flot gået piger.

Bryllup:
Judith og Henrik er blevet gift, og Else Marie havde stået for indsamling fra os alle og købt en flot gavekort til dem. Kæmpe tillykke fra os alle

Den afgående bestyrelse:
Tove overrakte en flot gavepose til os alle tre fra Vin&Vin med lækre chokoladekugler, en lille flaske rosé portvin (til vores bag, går jeg ud fraJ) og ovenikøbet et gavekort på 250 kr.

TUSIND TAK fra os alle tre – det er ALT for megetJ

Den nye bestyrelse:
Mette Brenholt, Jeanné Balling, Lis Gormsbøl (som pt er på ferie i Canada) og Ellen Aagaard.

Eva overdrog div. formandsmapper + nøgle til Mette, som vil sende forslag til datoer rundt pr mail til den nye bestyrelse, så vi kan komme i gang med næste sæsons planlægning.

Afrikas Heksebørn:
Foredrag 14/11 kl. 18.30-ca 22 på Rødkilde Gymnasium om Afrikas Heksebørn:

Eva uddelte en folder om ovenstående foredrag, som vi efterfølgende sætter på vores FB-side. Pris kr 175,- (men kr 25,- i rabat, hvis I skriver Ladies Section, Vejle), som går ubeskåret til Nødhjælp til børnene

La Nouvelle:
Martha uddelte en folder om dette skønne konditori, som vi forhåbentligt får som sponsor i næste sæson. Vi sætter på vores FB-side, så du kan læse om dem. Til week-end turen havde Martha fået skønne smagsprøver med til deltagerne. De bor på Jellingvej 106 her i Vejle.

 

Desværre er denne sæson gået alt for hurtigt – og det skønne vejr, vi har været begunstiget med hver tirsdag er nok også ved at gå på hæld – så kære skønne LS´ere: tusind tak til jer alle for de sidste 26 herlige tirsdage fra Eva, Lotte og Ellen

________________________________________________________________________________________________________

18. september:

39 LS´ere til sæsonens sidste Månedsmatch på Sletten/Parken – og ”låst-spillet” var sidste spillerunde også.

Endnu engang fantastisk smukt og varmt vejr – og Restauranten bød på Gullash og kartoffelmos med spidskålsalat. Tak for dejlig madJ

Some description

Dagens vindere blev:

A-rækken:
1: Marianne Kristensen 77 netto
2: Anita Simonsen 80 netto

B-rækken:
1: Kirsten Møller 75 netto
2: Joan Klokmose 76 netto

C-rækken:
1: Louise Jørgensen 37 point
2: Birthe Vestergaard 33 point

Birdies:
Sletten 9: Kirsten Møller
Parken 6: Stinne Bonde

Færrest puts: 32: Anita, Marianne, Kirsten Møller og Else Marie

Længste drive: Martha Rosenvinge

Best hole: Birthe Vesteregaard (Sletten 4 og Parken 5)

 

Logo-bolde fra AC El: Gik til de 4 LS´ere, der havde klaret runden med færrest puts

 

Nærmest flaget:
Restaurant Fællessletgaard: Sletten 2 Annette Seemann 3.18 mtr – 1 pose kaffe
Vin&Vin: Sletten 5 Susanne Lynggaard 2.81 mtr - et gavekort
Highway51: Sletten 6 Annette Seemann 2.34 mtr – et gavekort
Armbånd LS: Parken 3 Anita Simonsen 4.35 mtr
Armbånd LS Parken 8 Susanne Lynggaard 2.87 mtr
Slagter Grønvall´s Eft: Gavekort på en stor leverpostej til Lise Balle: På Parken 5 var der åbenbart ikke vind nok – så Lise ”hjalp til” med en ret pæn prut

 

Næste års bestyrelse:

Mette Brejnholt fortalte, at flere havde meldt sig til den sidste plads i bestyrelsen for den kommende sæson 2019, og at hun håbede, at de, der havde meldt sig – og ikke kom ind i år – var friske på at melde til fra næste sæson igen.

Næste års bestyrelse bliver: Mette Brejnholt (1 år), Lis Gormsbøl (2 år), Jeanné Balling (2 år) og Ellen Aagaard (1 år mere)

 

Næste tirsdag den 25/9 holder vi sæsonafslutning. Mødetid på puttinggreen kl. 15 (så har I kørt scorekort ud og afleveret ved skranken). Lodtrækning om holdmatch i 3-bolde, alle scores tæller. Sletten er lukket af til os, så herefter fordeler vi holdene.

_____________________________________________________________________________________________________

11. september:

20 regntøjs-klædte LS´ere mødte op i regn og blæst til dagens match, hvor vi spillede Hallington på Sletten/Parken. Men: regnen stoppede heldigvis efter Sletten, så sidste 9 huller blev spillet i dejligt (tør-)vejr.

Dagens sponsor var BernthCare, som havde sponsoreret 6 flotte gaveposer – med lige så flotte gavekort i. Tusind tak fra alle vinderne

Restauranten bød på kæmpe wienersnitchel med brasede kartofler, ærter og smørsovs.

Det smagte så godt, så tusind tak igen for dejlig mad

Igen lidt for meget forskel på A-, B- og C-rækkerne , (7 fra A, 11 fra B og 2 fra C ), så vi fordelte efter handicap i to rækker, og så med tre vindere i hver.

Some description

Dagens vindere blev (i Hallington-point):

A-rækken:
1: Mette Brejnholt 68 point
2: Elisabeth Lemvigh 67 point
3: Jette Hindkjær 66 point

B-rækken:
1: Jessie Duus 69 point
2: Birthe Vestergaard 67 point
3: Marchen Risør 63 point

Birdies:
Sletten 8: Marianne Kristensen

Puttekonkurrence:
Marianne Kristensen 19 puts

Logo-bolde fra AC El: Her blev der trukket 3 vindere fra scorekortene:
Lise Balle, Joan Klokmose og Tove Mikkelsen

Nærmest flaget:
Restaurant Fællessletgaard: Sletten 5 Elisabeth Lemvigh 3.98 mtr en pose kaffe
Vin&Vin: Jette Hindkjær 3.80 mtr - et gavekort
Highway51: Parken 3 Marianne Kristensen 5.83 mtr – et gavekort
Tørklæde LS: Parken 8 Jette Worsøe 3.47 mtr
Slagter Grønvall´s Eft: Gavekort på en stor leverpostej til Jeanné Balling for at samle sin provisoriske bold op ud for en hazard – glemte simpelthen at spille den

Kommende matcher + eventuelt:

Nymfematch: Der manglede at blive spillet to matcher i 4. runde (semifinalerne i ”taber-runden”), deadline var 3/9, så der blev derfor trukket lod om resultaterne, så finalen kan blive færdigspillet. Finalen spilles mellem Jette Worsøe og Bente Brynning

Week-end tur den kommende week-end: 15/16-9: Rigtig go´ tur til jer alle – håber I får forrygende vejr og en herlig tur

Næste månedsmatch er på tirsdag den 18/9: I må meget gerne starte fra kl. 13.45 / sidste bold går ud kl. 15.15, da det bliver ret mørkt allerede omkring kl. 19.30):

Slagspil + tælle puts i A+B, Stableford i C-rækken. Og så spiller vi sidste omgang af ”låst-spillet” (som er blevet splittet op i A, B- og C-række)

 

Forslags-box´en: Er stadig i spilJ Bliver sendt rundt med Frynse hver gang

 

Tilmelding til LS-afslutning: Tirsdag den 25/9 sidste LS for i år. Vi spiller 9 huller fra

kl.  15.30 på Sletten.  Har du endnu ikke meldt dig til/eller fra, kan du nå det til månedsmatchen på tirsdag – eller send en mail til Ellen på aagaard@familie.tele.dk og meld til – eller fra, så vi ved, hvor mange, vi bliver.

Vil du droppe golf den dag, og kun være med til middag, så sig også til.

______________________________________________________________________________________________________

4. september:

30 LS´ere til venskabsmatch mod Lillebælt, hvor de var 11 spillere. Smukkeste vejr (igen igen igen) på Parken/Skoven, som stod så flot til os  
Gunstart kl 16 – men vi tyvstartede alle et kvarter før, og heldigvis for dét, for da de sidste kom ind var det mere end tusmørke 🤔 
Restauranten bød på Forloren Hare med alt muligt tilbehør + gulerodskage til kaffen – smagte rigtig dejligt. 
Vejle-pigerne vandt (suverænt) matchen over Lillebælt med et gennemsnit på 32.6😉

Some description

Dagens vindere blev:

A-rækken:
1: Jette Pagh 35 point
2: Marianne Kristensen 35 point

B-rækken: (18 deltagere – så 3 præmier her): 
1: Marchen Risør 33 point
2: Lene Næsby 31 point
3: Ellen Aagaard 31 point

C-rækken: (5 deltagere – så kun 1 præmie her):
1: Birthe Vestergaard 36 point (også vinder sidste gang med 36 point)

Birdies: 
Parken 1: Jette Pagh
Parken 5: Joan Klokmose
Skoven 4: Lene Næsby

Logo-bolde fra AC El:
Her blev der trukket blandt scorekortene:
Ulla K. Hansen, Lotte Bering og Bente Brynning fik hver 3 bolde

Nærmest flaget:
Restaurant Fællessletgaard: Parken 3 Anne Marie Duschek 4.72 mtr- en flaske hvidvin
Vin&Vin: Parken 8 Martha Rosenvinge 4.26 mtr - et gavekort
Highway51: Skoven 7 Aino Andersen – et gavekort
Tørklæde LS: Skoven 4 Lene Næsby 3.63 mtr
Slagter Grønvall´s Eft: Gavekort på en stor leverpostej til Yvonne Nicolajsen for et stort hjerte for små kattekillinger. En lille grå kat fulgte med rundt på banen – og efterfølgende i restauranten. Yvonne har taget den lille killing med hjem

Some description Some description

Kommende matcher + eventuelt:
Næste tirsdag 11/9 spiller vi Hallington på Parken/Skoven. BernthCare er sponsor
Week-end tur 15/16-9: Mette og Stine delte div. rundt i går til turen
Næste månedsmatch er tirsdag den 18/9: Månedsturnering med slagspil i A+B, Stableford til C-rækken. Sidste omgang af ”låst-spillet” (som er blevet splittet op i A, B- og C-række)

Forslags-box´en: Er stadig i spil. Bliver sendt rundt med Frynse hver gang

Tilmelding til LS-afslutning: Tirsdag den 25/9 sidste LS for i år. GunStart 15.30 for 9 huller på Sletten. Tilmeldingslisten blev sendt rundt første gang i går, og kører rundt de to næste tirsdage også.

___________________________________________________________________________________________________

28. august:

42 LS´ere til Månedsmatch på Sletten/Parken.

A- + B-rækken spillede slagspil og talte puts – C-rækken spillede Stableford.  

Desuden spillede vi ”låst-spillet”, som nu er opdelt i A-, B- og C-rækker – dvs at hele præmiepuljen deles i tre.

Dagens sponsor var Revisionsfirmaet Martinsen, som havde afleveret nogle flotte gaveposer til vinderne. Tusind tak til alle vores sponsorer for jeres flotte præmier

Some description

Dagens vindere blev:

A-rækken:
1: Jette Pagh 72 netto
2: Anita Simonsen 72 netto

B-rækken:
1: Ellen Aagaard 74 netto
2: Else Marie Sørensen 75 netto

C-rækken:
1: Annette Seeman 35 point
2: Jessie Duus 35 point

Birdies:
Sletten 1: Jette Pagh
Sletten 5: Anita Simonsen
Sletten 6: Birthe Vestergaard
Sletten 9: Lene Næsby og Jane Vaaben

Færrest puts:
27  (hvem var det?)

Længste drive: Lene Næsby

Best hole: Annette Seeman 

Logo-bolde fra AC El:
Her blev der trukket lod om bolde, og de gik til:
Janne Fernel, Susanne Lynggaard, Inger Marie Holck, Marchen Risør

Nærmest flaget:
Restaurant Fællessletgaard: Sletten 2 Jessie Duus 20.10 mtr – en flaske hvidvin
Vin&Vin: Sletten 5 Lis Gormsbøl 4.52 mtr - et gavekort
Highway51: Sletten 6 Birthe Vestergaard 0.33 mtr – et gavekort
Tørklæde LS: Parken 3 Ellen Aagaard
Armbånd LS Parken 8 Else Marie Sørensen 3.88 mtr
Slagter Grønvall´s Eft: Gavekort på en stor leverpostej til Judith Domino, som desværre faldt bagud i bunkeren, da hun skulle rive. (Avvvsss…. Håber din ryg er ok)

 

Næste års bestyrelse:

Mette Brejnholt har meldt sig på banen som næste års formand (for 1 år).

Tusind tak fra os alle, Mette – klapsalver alle bordene rundt, da Eva informerede om dette.

Lis Gormsbøl har desuden også meldt sig til bestyrelsen,  og vi mangler lige endeligt svar fra vores ”4. kvinde” (mulige arbejdsmæssige rokader), dette bliver afgjort på fredag – så mere herom næste tirsdag.  

 

Forslags-box´en: Er stadig i spil – og nye forslag/sedler blev også lagt i i går. Box´en bliver sendt rundt hver tirsdag resten af sæsonen.

 

Næste tirsdag den 4. September spiller vi venskabsmatch mod Lillebælt.

Husk tilmelding på Golfbox !

Gunstart på Parken/Skoven kl. 16.00. Mødetid på puttinggreen 15.30 til foto.

Scorekort udleveres fra kl. 15. 2 pitstop undervejs med lidt forfriskninger.

______________________________________________________________________________________________________

21. august:

38 LS´ere til Stableford på Parken/Skoven i det skønneste vejr – og en smadder flot bane. Butik Clematis var vores sponsor, og der stod 6 smukke buketter + gavekort klar til uddeling til vinderne – vi var alle ”misundelige” på den gode måde.

Restauranten bød på Dansk bøf med bløde løg og masser af tilbehør – smagte dejligt

Some description

Dagens vindere blev:

A-rækken:
1: Jette Hindkjær 35 point (også vinder sidste gang med 36 point)
2: Jette Pagh 33 point

B-rækken:
1: Jessie Duus 38 point
2: Kirsten Møller 34 point (også nr 2 sidste gang)

C-rækken:
1: Birthe Vestergaard 36 point
2: Marianna Bach 32 point

Birdies:
Parken 7: Jette Pagh
Parken 8: Jeanne Balling samt Ellen Aagaard
Skoven 1 + Skoven 4: Marianne Kristensen
Skoven 2: Anita Simonsen

Puttekonkurrence:
Jeanne Fernel med 17 puts


Logo-bolde fra AC El:
Her har Kirsten Larsen fået 2 kasser logo-bolde til os til uddeling.

Boldene går til 2. sidste i hver række – så tusind tak til AC El for initiativet

De tre bolde blev uddelt til Lise, Else Marie og Bente

 

Nærmest flaget:
Restaurant Fællessletgaard: Parken 3 Marianne Kristensen 7.10 mtr – en flaske hvidvin
Vin&Vin: Parken 8 Ellen Aagaard 3.59 mtr - et gavekort
Highway51: Skoven 4 Martha Rosenvinge 2.98 mtr – et gavekort
Tørklæde LS: Skoven 7 Louise Jørgensen 3.63 mtr
Slagter Grønvall´s Eft: Gavekort på en stor leverpostej til Inger Marie Holck for en godt våd ”numse”. Så vi håber leverpostejen er lun, Inger Marie

 

Næste tirsdag den 28. august spiller vi Månedsmatch + låst-spillet på Sletten/Parken

A- og B-rækken spiller slagspil + tæller puts, C-rækken spiller Stableford.

HUSK at du deltager i den række, du startede i til første månedsmatch (29/5)

I er alle velkomne til at starte fra kl. 14 til alle månedsmatcher.

Martinsen er sponsor og spiller med/spiser med

Låst-spillet: Efter ønske fra mange, vil låst-spillet blive opdelt i A-, B- og C-række i år

 

Forslags-box´en: Er nu i spil – og blev sendt bordene rundt med Frynse. En del havde allerede nu forslag til nye input – og den bliver sendt rundt hver tirsdag – så kom friskt med forslag

Tilmelding på GolfBox: Venskabsmatch hjemme mod Lillebælt den 4/9 er klar på golfbox for tilmeldinger. Gunstart kl. 16.00 på Parken/Skoven. Mødetid på puttinggreen kl. 15.30 til fælles-foto

Der vil blive 2 pitstop undervejs med lidt forfriskninger

__________________________________________________________________________________________________

14. august:

28 LS´ere til Stableford på Skoven/Sletten, og Holst Sko var sponsorer med nogle meget flotte præmier til vinderne.

Restauranten bød på Flæskesteg med ALT det tilbehør, hjertet kunne begære – endnu engang tusind tak for dejlig mad.

Første gang i 3 måneder vi skulle spille på en halvvåd bane – så ikke meget rul til os mere…

Some description

Dagens vindere blev:

A-rækken:
1: Jette Hindkjær 36 point
2: Eva Panduro 32 point

B-rækken:
1: Hanne Møller 35 point
2: Kirsten Møller 33 point

C-rækken:
1: Aino Andersen 31 point
2: Lilly Schmidt 29 point

Birdies:
Skoven 7: Eva Panduro og Jette Hindkjær

Puttekonkurrence:
Eva, Martha og Else Marie med hver 18 puts

Nærmest flaget:
Restaurant Fællessletgaard: Skoven 4 Eva Panduro 8.63 mtr – en flaske rosé
Vin&Vin: Skoven 7: Kirsten Møller 3.48 mtr - et gavekort
Highway51: Sletten 2: Ingen nærmest flaget, så gavekort bliver gemt
Tørklæde LS: Sletten 5 Jane Vaaben 66 cm
Armbånd: Sletten 6 Lise Balle 6.91 mtr
Slagter Grønvall´s Eft: Gavekort på en stor leverpostej til Lis Gormsbøl

 

Næste tirsdag den 21. august spiller vi Stableford på Parken/Skoven.

Butik Clematis er sponsorer

 

Tilmelding på GolfBox: Venskabsmatch hjemme mod Lillebælt den 4/9 er klar på golfbox for tilmeldinger. Gunstart kl. 16.00 på Parken/Skoven.

Mødetid på puttinggreen kl. 15.30 til fælles-foto

____________________________________________________________________________________________________

7. august:

25 LS´ere til Stableford fra Tee 55 på Parken/Skoven, og LS var selv sponsor.

Og jow jow, det var – igen - rigeligt lunt også – så de iskolde fadøl blev nydt, da vi kom ind

Restauranten kræsede om os med Fynsk Æggekage med stegt flæsk i rigelige mængder, rødbeder/sennep/brød – hvor smagte det fantastisk. Tusind tak for mad

Igen flotte scores – intet kan stoppe rigtige LS´ere pt

 Some description

Dagens vindere blev:

A-rækken:
1: Martha Rosenvinge 41 point
2: Eva Panduro 38 point

B-rækken:
1: Kirsten Møller 38 point
2: Joan Klokmose 38 point

C-rækken:
1: Bente Brynning 34 point
2: Jeanne Fernel 26 point

Birdies:
Ingen

Nærmest flaget:
Restaurant Fællessletgaard: Parken 3: Marianne Kristensen 6.12 mtr – en flaske rosé
Vin&Vin: Skoven 4: Eva Panduro 7,09 mtr - et gavekort
Armbånd: Skoven 7: Martha Rosenvinge 3.22 mtr
Slagter Grønvall´s Eft: Gavekort på en stor leverpostej til Kirsten Møller for at kæmpe/springe rundt efter bolden på to skovhuller.

Næste tirsdag den 14. august spiller vi Stableford på Skoven/Sletten. Holst Sko er sponsor.

Nyt nyt nyt: Næste tirsdag medbringer Jane Vaaben en Box /Kasse , som bli´r opstillet ved skranken. Den skal bruges til nye forslag til næste års sæson, ønsker, forbedringer, nye/andre tiltag, ris, ros – kort sagt til ALT, der har med LS at gøre. Så kom friskt med jeres forslag og ønsker fra på næste tirsdag

_______________________________________________________________________________________________________

31. juli:

32 LS´ere til Månedsmatch på Sletten/Parken, og Ib og Lotte var sponsorer med firmaet Fendt. Alle spillere fik valget mellem en iskold flaske hvidvin eller rosé, samt en æske Lykkepiller J med på turen – tusind tak for excellent forplejning samt de flotte præmier fra os alleJ  Restauranten kræsede om os med BBQ-køller, nye kartofler og som altid en meget lækker salat. Tusind tak for dejlig madJ

Igen rigtigt flotte scores, og vejret var som de sidste mange, mange gange utroligt smukt.

Some descriptionSome description

Dagens vindere blev:

A-rækken:
1: Jette Hindkjær 70 netto
2: Jane Vaaben 71 netto (og 40 stableford-point)

B-rækken:
1: Hanne Møller 73 netto
2: Else Marie Sørensen 74 netto

C-rækken:
1: Bente Brynning 39 point (dagen før også 39 point i Kellers)
2: Annette Seemann 38 point

Birdies:
Lis Gormshøj Sletten 5
Lis Oliver Sletten 6
Eva Panduro Sletten 8 og Parken 7
Jette Worsøe Parken 6 og Sletten 9
Jane Vaaben Sletten 1, Sletten 7 og Parken 3

Færrest puts:
Jane Vaaben 28 puts

Længste drive:
Lene Næsby – men: vinderen blev Bente Brynning, da Lene skulle hjem og holde bryllupsdag

Hidden hole:
Vinder Lis Oliver med 8 point på de 2 huller (Sletten 7 og Parken 5)

Nærmest flaget: Lis Gormsbøl vinder 3 ud af 5 – respekt
Restaurant Fællessletgaard: Sletten 2: Kirsten Møller, 4.27 mtr – et gavekort
Vin&Vin: Lis Gormsbøl, 0,93 mtr - et gavekort
Highway51: Lis Gormsbøl 4.84 mtr – et gavekort
Tørklæde LS: Parken 3: Ellen Aagaard, 2.45 mtr
Armbånd: Parken 8: Lis Gormshæj med 3.07 mtr

Slagter Grønvall´s Eft: Gavekort på en stor leverpostej til Hanne Møller. Hanne forsøgte forgæves at få flaget fra en green ned i sin bag – så helt tomhændet bli´r du ikkeJ

Næste tirsdag den 7. august spiller vi fra Tee 55 på Parken/Skoven. Sponsor: LS

 

_________________________________________________________________________________________________________

 

Some description

24. juli: 23 LS´ere til Stableford på Parken/Skoven, hvor  Rye Sko var sponsorer. Igen flotte scores, og vejret var om muligt endnu varmere, end nogensinde før –så en ret hed omgang. 

Dagens vindere blev:

A-rækken:

1: Elisabeth Lemvigh 41 point

2: Eva Panduro 35 point

B-rækken:

1: Anne Marie Duschek 40 point

2: Anne Rasmusen 39 point

C-rækken:

1: Dora Abrahamson 30 point

2: Jeanne Fernel 30 point

 

Birdies:

Parken 9: Mette Brejnholt

Parken 7 + Skoven 1: Jane Vaaben

 

Putte-konkurrence:

Vinder Hanne Sindal med 20 puts

 

Nærmest flaget:

Restaurant Fællessletgaard: Parken 3: Eva Panduro 3.85 mtr – en flaske rosé

Vin&Vin: Parken 8: Eva Panduro 3.25 mtr - et gavekort

Highway51: Skoven 4: Lotte Bering 5.46 mtr – et gavekort

Tørklæde LS: Skoven 7: Anne Rasmusen 2.03 mtr

Slagter Grønvall´s Eft: Gavekort på en stor leverpostej til Lotte Bering

 

Næste tirsdag den 31 juli spiller vi månedsmatch på Sletten/Parken

(ingen låst-match til denne månedsmatch/det er kun 4 månedsmatcher, vi spiller dette)

Kom gerne fra kl. 14J

 

------------------------------------------------------------------

SPONSOR STARK

Fantastiske scorer da Horsens var på besøg 10. Juli 2018.

Vi havde i dag besøg fra Ladies section i Horsens.
Horsens mødte med 14 piger og Vejle stillede med 24.

Vi spillede sletten\parken - stableford tee 46

Vindere:     
A-rækken.
Jane Vaaben 35 point
Marianne Kristensen 35 point

B-rækken
Joan Klokmose 45 point
Lotte Bering 44 point

C-rækken
Gikker Sørensen 46 point
Jutta Jensen 44 point

Der var massevis af birdier.

Nærmest flaget:
Sletten 2 Eva Panduro med 4,31
Sletten 5 Ulla Røjgaard med 1,03
Sletten 6 Jette hindkjær med 1,13
Parken 3 Helle Lorentzen med 3,19
Parken 8 Eva panduro med 7,09

Frynse blev sendt rundt, men der var ikke mange der puttede i grundet dagens meget høje scorer.

Tusind tak til Horsens  for nogle meget hyggelige timer.

Some description

_____________________________________________________________________________________________________

3. juli:
33 LS´ere var klar til Skoven/Sletten, hvor Munkebjerg var sponsor til vores Stableford-match. Igen flotte scores, og banen stod rigtig flot.
Kl 20 havde restauranten endnu engang en lækker menu klar til os - tusind tak igen for dejlig madJ

Dagens vindere blev:

A-rækken:
1: Jette Hindkjær 37 point
2: Marianne Kristensen 36 point

B-rækken:
1: Else Marie Sørensen 40 point
2: Tove Mikkelsen 38 point

C-rækken:
1: Hanne Sindahl 40 point
2: Jeanne Fernel 37 point

 

Birdies:
Skoven 4: Anette Mathiasen, Anne Marie Duschk
Skoven 5: Lis Gormsbøl
Skoven 6: Kirsten Møller
Sletten 3: Else Marie Sørensen
Sletten 7 + Sletten 9: Susanne Lynggaard
Sletten 9: Stinne Bonde

Putte-konkurrence: (alle med 18 puts):
Tove Mikkelsen
Annette Seemann
Jette Hindkjær
Jytte Skovbo
Judith Domino
Else Marie Sørensen

Nærmest flaget:
Restaurant Fællessletgaard: Sletten 5: Judith Domino 1.89: gavekort på to glas vin
Vin&Vin: Sletten 6 Else Marie Sørensen 7.49 - et gavekort
Highway51: Skoven 4 Anette Mathiasen 3.64  – et gavekort
Tørklæde LS: Skoven 7: Jeanne Balling 3.17
Slagter Grønvall´s Eft: ”Dagens hit”:

Gavekort på en stor leverpostej til Kirsten Møller for at have mistet X-antal bolde på Sletten – og en ekstra bold, så du kan bygge et lager op igenJ

Some description

Følgende er klar for tilmelding på golfbox:

Næste tirsdag (10/7) spilles venskabsmatch mod Horsens.

Gunstart på Sletten/Parken kl. 16

Tilmelding slutter 8/7 kl. 23.00

____________________________________________________________________________________________________

26. juni: 2. månedsmatch og låst-spillet i gang

38 spilleklare kvinder + sponsor i hopla: Hans Jørgen fra Gesten Boligselskab.

Endnu engang i strålende sol og meget varmt – og Danmark spillede 0-0 mod Frankrig, mens vi spillede golfJ

Tusind tak til Hans Jørgen for en dejlig dag/aften – og ikke mindst de mange flotte præmier, du havde med til os. Hans Jørgen hjalp Eva med at overrække alle præmierne – og vi iler med vinderne herefter.

Men først også tusind tak for dejlig mad til Restauranten: Lasagne (i rigelige mængder) + salat + hvidløgsbrød – så lækkert det smagte.

Vi vil gerne endnu engang opfordre til, at de der har mulighed for det, kan starte fra kl. 14 til månedsmatcher – vi har vedtaget, at kl. 20 står maden på bordet, og så går man i gang.

Dagens vindere blev:

A-rækken:
1: Eva Panduro 72 netto
2: Jette Worsøe 73 netto
3: Marianne Kristensen 73 netto

B-rækken:
1: Martha Rosenvinge 65 netto (og 44 stableford point)
2: Kirsten Møller 68 netto (41 stableford point)
3: Ellen Aagaard 68 netto (42 stableford point)

C-rækken:
1: Anne Marie Duschek 37 point
2: Jessie Duus 37 point
3: Andrée Madsen 37 point

Birdies:
Jette Pagh, Sletten 7
Anne Marie Duschek Parken 6
Susanne Lynggaard Sletten 5
Martha Rosenvinge Sletten 9 + Parken 5
Hanne Møller Sletten 1 + Sletten 2
Kirsten Møller Sletten 3 + Sletten 4
Jane Vaaben Sletten 7
Jeanne Balling Sletten 8
Ellen Aagaard Sletten 9 + Parken 2 + Parken 6 + Parken 8

Færrest puts:  Jette Worsøe 29 puts

Længste drive på Parken 9: Martha Rosenvinge

Hidden hole (Sletten 2 og Parken 2): Annette Mathiasen

Nærmest flaget:
Restaurant Fællessletgaard: Sletten 2 Joan Klokmose: 5.12 gavekort på 2 x kaffe m/kage
Vin&Vin: Sletten 5 Anne Marie Duschek 3.97 - et gavekort
Highway51: Sletten 6: Judith Domino 4.40 – et gavekort
Tørklæde LS: Parken 3 Jeanne Fernel 4.11
Armbånd: Parken 8 Jane Vaaben 4.03

Slagter Grønvall´s Eft: ”Dagens hit”:
Gavekort på en stor leverpostej til Anne Marie Duschek for at holde hovedet koldt (ved hjælp af Else Marie´s håndklæde – og så lave en Birdie derefter)

Some description

_____________________________________________________________________________________________________

12. juni: Ladies Section mod Men´s Section

42 skønne og kampklare kvinder var mere end klar til matchen mod MS – og hold nu op: Aben er igen i rødt nu…

Fremragende og så flot en holdindsats, hvor alle kæmpede og sled for sejren – utroligt flotte scores, alle kom ind med, og resultatet blev et gennemsnit på 31.85 mod 29. Ét eller andet.

Hvor kan vi dog alle være stolte af denne flotte holdindsats – det var da for vildtJ

Flemming Faurholm var sponsor på matchen, hvor han havde købt gavekort til restauranten som præmier. Vejret? Solskin og tørvejr, og dermed optimale forhold. Specielt når alle teesteder for os kvinder var rykket HELT frem – mændene spillede næsten helt tilbage fra Backtee (upsJ)

Tusind tak for dejlig mad til restauranten også – OG de skønne småkagerJ

I får dagens vindere herefter – MEN: lad os lige nævne: den allerbedste af alle 85 deltagere, og dermed over-all-vinder med flotte 41 point: Jeanne Fernel. Det var SÅ flot, kæmpe tillykke JeanneJ

Kirsten Møller og Laila solgte PinkCup-lodder, og der blev herefter trukket 2 x 6 præmier og uddelt. Husk du stadig kan nå at tilmelde dig PinkCup-turneringen, som spilles næste tirsdag med Gunstart kl. 16

Dagens vindere blev:
Overall vinder: Jeanne Fernel 41 point

A-rækken:
1: Elisabeth Lemvigh 39 point
2: Anita Simonsen 38 point
3: Jette Pagh 37 point
- og vi havde flere med 37 point, men Jette havde det laveste handicap

B-rækken:
1: Anne Rasmusen 38 point
2: Jytte Skovbo 37 point
3: Anette Mathiassen 36 point
- også her havde vi flere med 36 point, men Anette havde det laveste handicap

Længste drive:
Lene Næsby

Nærmest flaget:
Restaurant Fællessletgaard: Skoven 4: Alfred Korsgård 4.45
Vin&Vin: Skoven 7: Peter Leth Kjær 0.43
Highway51: Parken 3: Kim Vinter 0.82
Tørklæde: Lis Gormsbøl 2.15

Kommende arrangement:
- Pink Cup tirsdag den 19. Juni gunstart kl. 16.00 (sidste tilmelding 15/6 kl. 23.59)
Vi mødes på puttinggreen til foto kl. 15.30

Some description

_______________________________________________________________________________________________________

29. maj: Månedsmatch og Låst-spillet igang

44 spilleklare kvinder deltog i sæsonens første månedsmatch – og samtidig var det første runde af låst-spillet. Strålende solskin og 26 grader: hvad mere, kan man så være så heldig at bede om? Og når vi så ovenikøbet havde Høks som sponsor, hvor Ib Langkjær (Lotte´s IbJ ) fortalte om deres webbureau – se link her og læs mere om Høks: https://hoeks.dk/om-os/

og Lotte og Ib havde de mest fantastiske tasker med til dagens vindere – så bli´r det altså ikke meget bedre. Slet ikke, når Restauranten lavede: Byg-selv-burgere og pommes – det smagte fantastisk – tak for dejlig madJ

A- og B-rækken spillede slagspil, og skulle tælle puts, C-rækken spillede Stableford. HUSK:  at vi i sidste referat, og på tilmeldingslisterne har ændret i handicap-grupperne på henholdsvis A-, B- og C-rækken. Det var desværre ikke alle, der lige havde set det, så vi skriver det lige én gang mere her.

Lad os lige opfordre til, i og med, de fleste også er med i Låst-spillet og det dermed ta´r lidt længere tid at få ajourført/clearet dette scorekort også med markøren/B-rækken også spiller slagspil, at vi for at overholde vores faste spisetid kl. 20.00 forsøger at vinde lidt tid på alle huller/evt. starter ud fra kl. 14 til næste månedsmatch (de der har mulighed for det) – vi er klar ved skranken 26/6 fra kl. 14 J

Dagens vindere blev:

A-rækken:
1: Jette Hindkjær 74 netto
2: Eva Panduro 74 netto

B-rækken:
1: Joan Klokmose 69 netto
2: Else Marie Sørensen 70 netto

C-rækken:
1: Kathrine Svendsen 41 point
2: Jutta Jensen 40 point

Birdies:
Eva Panduro og Joan Klokmose: Parken 6
Anne Marie Duschek og Laila Pape: Parken 5
Marianne Kristensen Parken 2
Jette Hindkjær Sletten 7 og Parken 3
Jane Våben Parken 1
Yvonne Nicolaisen Parken 3
Tine Devantier Sletten 1

Færrest puts:

Hanne Møller 26 puts
Længste drive på Sletten 7: Jette Hindkjær
Hidden hole (Sletten 1 og Parken 1): Inger Marie Holck

Nærmest flaget:
Restaurant Fællessletgaard: Sletten 2 Jette Worsøe 12,9 mtr – en iskold flaske rosé
Vin&Vin: Sletten 5 Lene Næsby 8,48 mtr- et gavekort
Highway51: Sletten 6: Lise Balle 7,03 mtr – et gavekort
Tørklæde LS: Parken 3 Jette Hindkjær 1,68 mtr
MS Sangria: Parken 8 Martha Rosenvinge 4,97 mtr

(Og så slutter vi med MS Sangria – Martha opdagede, at sidste salgsdato var sidste årJ

Vi takker Men´s Section for deres donation til os – og gemmer dem til gave til mændene, når vi skal spille MS mod LS

Slagter Grønvall´s Eft: ”Dagens hit”:

Gavekort på en stor leverpostej til Anne Marie Duschek for at lave en birdie 3 spilledage i træk

  

Følgende turneringer er klar for tilmelding på golfbox:

Marrenon-turnering: lørdag den 2. Juni kl. 13 (sidste tilmelding 31/5 midnat)

Men´s Section mod Ladies Section tirsdag den 12. Juni gunstart kl. 15.30

Pink Cup tirsdag den 19. Juni gunstart kl. 16.00

Sidani Proshop turnering lørdag den 23. Juni kl. 10.00

Some description

____________________________________________________________________________________________________

Første månedsmatch i morgen fra kl. 14.15 på Sletten/Parken. Og: så er det også i morgen, at Låst-spillet kan startes op.


I får lige et foto med her fra udflugten til Silkeborg Golf Club i lørdags - skøn og meget flot bane. Elisabeth Lemvigh scorede 40 point - og holdt winner´s speach. Tak til Lise for et godt arrangement 

Some description

_______________________________________________________________________________________________________

23. maj:


64 skønne kvinder i solskinshumør deltog i årets veninde-match.
Det er svært at bevare pessimismen i sådant et smukt vejr, og der blev da også spillet flot golf.

Some description

Vinderne blev begavet med præmier, sponsoreret af Vejle Musikteater – og det var billetter til en venindeaften i Musikteateret:

1: Anita Simonsen og Ulla Schmidt. 44 point
2: Susanne lynggaard og Birgitte Mikkelsen. 44 point
3: Martha Rosenvinge og Susan Hedegaard. 44 point
4: Marianne Kristensen og Agnete Kaltoft. 42 point
5:Lise Balle og Lena Nielsen. 41 point
6: Elisabeth Lemvig og Anne Borch. 41 point

Nærmest flaget:
Parken 3. Bente Brynning
Parken 8 . Agnete Kaltoft
Skoven 4. Susanne Hoffmeyer
Skoven 7. Mette Breinholt 

Dagens leverpostej til Karen Kristensen, som velvilligt mødte op, da der i sidste øjeblik kom et afbud.

Så er der udflugt på lørdag til Silkeborg Golfclub, hvor der venter os en oplevelse - og endnu et smukt vejr er varslet😎

Ekstra:
Vi har lovet Thorkild Høj at reklamere for Restauranten´s Marrenon makkerturnering, som afvikles næste lørdag den 2. juni. Så du kan spille med hvem, du vil (og behøver altså ikke spille med din mand) Turneringsformen er greensome. Der er sidste frist for tilmelding næste tirsdag. Mad og vin(smagning) er inkl i prisen på 200 kr pr person og der er flotte præmier.
Det var en rigtig go´ turnering sidst år.

Some description

 

____________________________________________________________________________________________________

15. maj:

37 kvinder deltog i dagens Flagmatch på Sletten/Parken i strålende solskin og 25 grader. Talal var dagens sponsor – tusind tak fra os alle, fordi du igen i år stiller op som sponsor for os og tak fra alle vinderne for de meget flotte præmier

Talal fortalte om den kommende Sidani Proshop turnering, som finder sted lørdag den 23. Juni kl. 10. Det er en holdmatch med 4 spillere på hvert hold – sidste år gik overskuddet til Læger uden Grænser – i år bliver det børn, der får glæde af det. Vi er mange, der varmt kan anbefale turneringen fra sidste år.

Vi spillede i én række alle 37 til Flag(slag)-matchen– og vinderne blev:

1. Marianne Kristensen (10 cm fra hul på hul 19)
2. Bente Brynning (midt på sletten hul 19)
3. Anne Rasmussen (midt på sletten hul 19)
4. Jeanné Balling (start hul 19 – hcp 21.7)
5. Tove Mikkelsen (start hul 19 – hcp 25.3)
6. Jessie Duus (start hul 19 – hcp 26.8)

Birdies:
Eva Panduro: Sletten 2
Martha Rosenvinge: Sletten 7
Marianne Kristensen: Parken 1
Anne Marie Duschek : Parken 3

Færrest puts:
Aino Andersen med 17 puts

Nærmest flaget, hvor vi har fire faste flagsponsorer samt en ekstra sponsor til ”Dagens Hit”:
Restaurant Fællessletgaard Sletten 2: Yvonne Nicolaisen 5.12 – gavekort til SummerSunday
Vin&Vin: Sletten 5: Elisabeth Lemvigh 2.18 - et gavekort
Highway51: Sletten 6: Marianne Kristensen – et gavekort på Brunch
Tørklæde LS: Parken 3: Bente Brynning 7.45
MS Sangria: Parken 8: Eva Panduro 4.41

Slagter Grønvall´s Eft: ”Dagens hit”:
Gavekort på en stor leverpostej til Lis Gormsbøl for at sætte det første flag på Parken 6

Yderligere info:

Nymfeturnering: Jette Hindkjær har sendt mail til deltagere

Udflugt til Silkeborg Golf Club:  Sidste tilmelding er rykket til fredag den 18. Maj – ring/skriv til Lise Balle. Der blev rykket for info på hjemmesider mht pris/betaling/starttider/antal deltagere/mad m.v. - Så Lise bedes sætte info på vores hjemmesider.

Venindematch tirsdag den 22. Maj:  Sidste frist for tilmelding er 16/5 inden kl. 23.00/golfbox

LS mod MS: tirsdag den 12. Juni: Tilmelding åbner på golfbox 16/5

PinkCup: tirsdag den 19. Juni: tilmelding er åben på golfbox

 

Revision af hcp-inddelinger:
A-rækken: op til 17.5 (1 slag pr hul)
B-rækken: 17.6-25.8 (i alt 27 slag)
C-rækken: 25.9-op (fra 28 slag og op)

Some description

_____________________________________________________________________________________________________

1. maj:

35 kvinder deltog i dagens Stableford match på Sletten/Parken (Skoven var lukket), hvor Christina fra C Beauty and Care igen i år var sponsor. Tusind tak fordi du igen stiller op som sponsor for os, Christina

Dagens vindere blev:

A-rækken:
1: Lise Balle 36 point
2: Eva Panduro 33 point 

B-rækken:
1: Joan Klokmose 35 point
2: Jeanne Balling 34 point

C-rækken:
1: Jessie Duus 37 point
2: Lis Gormsbøl 36 point

Birdies:
Eva Panduro: Parken 5, Sletten 9
Anne Marie Duschek Parken 3
Lene Næsby Parken 7
Jette Worsøe Parken 3

Færrest puts:
Marianne Kristensen med 18 puts

Nærmest flaget, hvor vi har fire faste flagsponsorer samt en ekstra sponsor til ”Dagens Hit”:
Restaurant Fællessletgaard: Parken 3 Jette Worsøe 2,39 mtr - en pose pink kaffe
Vin&Vin: Parken 8 Eva Panduro 3,45 mtr - et gavekort
Highway51: Sletten 2: Jutta Jensen – et gavekort
Tørklæde LS: Hanne Møller 10,44 mtr
MS Sangria: Sletten 6: Lise Balle 8.52 mtr

Slagter Grønvall´s Eft: ”Dagens hit”:
Gavekort på en stor leverpostej til Hanne Møller på Parken 3 for at slå smut over vandet – og igen slå smut i bunkeren

Yderligere info:
Nymfeturnering: 16 er nu tilmeldt, men: der er plads til 32

Sidste frist for tilmelding er på fredag den 4/5 til Jette Hindkjær, som står for nymfematchen i år. Mail til: jettehindkjaer@gmail.com

Udflugt til Silkeborg Golf Club:  Sidste tilmelding er rykket til 15/5

NB: Ingen LS næste tirsdag, hvor der spilles Bøgematch

Some description

__________________________________________________________________________________________

24. april:

35 kvinder blev blæst godt igennem til holdmatchen Best Team Ball, hvor Biosol, v/Hanne Møller var sponsor – og i øvrigt fejrede 10 års jubilæum som sponsor for Ladies Section. Tusind tak fra os alle, Hanne

Hanne stod for præmieoverrækkelsen til de to vinder-hold, hvor 1. præmien var en smadder flot strandtaske – og en lige så flot toilettaske til nr. 2-holdet.

Vinderne blev:
1. præmien: Jette Worsøe, Jette Hindkjær og Mette Breinholdt med 72 point
2. præmien: Jane Vaaben, Kirsten Møller og Marchen Risør ligeledes med 72 point

Birdies:
Eva Panduro, Skoven 2

Nærmest flaget, hvor vi har fire faste flagsponsorer samt en ekstra sponsor til ”Dagens Hit”:
Restaurant Fællessletgaard: Sletten 2: Eva Panduro, 9.74 mtr – en flaske vin
Vin&Vin: Sletten 5: Kirsten Schjødt Larsen – et gavekort
Highway51: Sletten 6: Yvonne Nicolaisen 14 mtr – et gavekort
Tørklæde LS: Parken 3: Eva Panduro
MS Sangria: Parken 8: Laila Pape

Slagter Grønvall´s Eft: ”Dagens hit”:
Gik til Lis Oliver-Schmidt som dagens ”rosin”
 

Kommende aktiviteter: 

22. maj: Venindematch/Best Ball bliver lagt på golfbox i denne uge

26. maj: Udflugt til Silkeborg Golf Club: Tee times fra kl. 9.00-9.40. Frokost kl. Ca. 14.

Seneste tilmelding er næste tirsdag den 8/5 på tilmeldingsliste, der vil blive sendt rundt igen. Alternativt: skriv en mail til Lise Balle. Pris kr. 500,- incl. Frokost

Betaling kan overføres til LS konto: 9347 – 4571 257 144

19. juni: PinkCup: Elisabeth informerede kort om tiltag m.v  Der vil også blive mulighed for at købe yderligere salgsprodukter, ligesom salget af polo´er er i fuld krig. Lotteri ifb med MS/LS den 12. Juni

Some description

___________________________________________________________________________________________

17. april:

Rekord i år: 40 kvinder deltog i dagens match, hvor Drive Business var sponsor.

Morten Bech uddelte materialer om Drive Business, som er et forretningsnetværk – check Drive Business´ hjemmeside – lyder meget spændende.

Morten Bech har udover præmierne til vinderne i går også udlovet en ekstra præmie til en værdi af 2.000 kr. Det er den 11. Oktober, hvor der spilles Drive Business Open 2018 på Royal Oak. Tusind tak for dit sponsorat til os, Morten

Så iler vi hastigt videre til dagens vindere:

Vinderne blev:

A-rækken:
1: Eva Panduro 34 point
2: Lise Balle 32 point 

B-rækken:
1: Joan Klokmose 38 point
2: Yvonne Nicolaisen 35 point

C-rækken:
1: Jessie Duus 33 point
2: Aino Andersen 31 point

Birdies:
Yvonne Nicolaisen, Sletten 6
Ellen Aagaard, Parken 3

Nærmest flaget, hvor vi har fire faste flagsponsorer samt en ekstra sponsor til ”Dagens Hit”:

Restaurant Fællessletgaard: Sletten 2: Marianne Kristensen 12,32 mtr – en flaske vin

Vin&Vin: Sletten 5: Jette Worsøe 8,04 mtr – et gavekort

Highway51: Sletten 6: Yvonne Nicolaisen 0,93 mtr – et gavekort

Tørklæde LS: Parken 3: Ellen Aagaard

MS Sangria: Parken 8: Susanne Lynggaard

(Ja, MS har sponsoreret os med nogle kasser Sangria-vin)

 

Slagter Grønvall´s Eft: ”Dagens hit”:

Gavekort på en stor leverpostej til Judith Domino for at slå 5 smut med bolden over Parken 3 – og samtidig lande bolden pænt tæt på forkant Green

 

NB: I kan stadigvæk nå at bestille en af de flotte Pink Cup-polo´er senest på fredag, den 20/4. Send en besked/bestilling til Elisabeth Lemvigh på mobil 4050 3940

Some description

_____________________________________________________________________________________________________

 

Some description

Stormende dag og alligevel var 31 friske piger mødt op til 2. spilledag.
Nu er vi i gang, og græsset tørrer jo i storm.

A-rækken
1. Plads Marianne Kristensen 34 point
2. Plads Lise Balle. 33 point

B. Rækken 
1. plads Kirsten Møller. 32 point
2. Plads Susanne lynggaard 25 point

C. Rækken
1. plads Aino Andersen. 32 point
2. Plads Lis gormsbøll 27 point

Nærmest flaget

Sl. 2., Sl. 6 og Parken 8 Eva Panduro
Sl. 5 Kirsten Møller
Parken 3 Jette Pagh

Birdie Sl. 5 Jette Worsøe

_____________________________________________________________________________________________________

3. april: Så fik vi sæsonen skudt i gang med Norsk Stableford (1 kast med bolden på hvert hul, og kastet talte IKKE med i scoren), så meget høje scores.

Vejret viste sig fra sin absolut værste side: vådt-i-vådt og stadig lidt sne på vinter trio-banen, så der var gang i både farvede bolde og bærebags.

Men vi kom dog i mål alle 10 fremmødte – og dejligt at sætte sig til Pia og Martin´s veldækkede bord med blomster og lys. Menuen var en krydret kylling med håndskårne pommes, som altid en god salat også - og en ikke mindre lækker pebersovsJ Tak for dejlig mad til køkkenet.

 

Vinderne blev:

A-rækken:
1: Jane Vaaben 56 point
2: Eva Panduro 54 point

B-rækken:
1: Yvonne Nicolaisen 60 point
2: Ellen Aagaard 58 point

C-rækken:
1: Jessie Duus 64 point
2: Lis Gormsbøl 57 point


Nærmest flaget, hvor vi har fire faste flagsponsorer samt en ekstra sponsor til ”Dagens Hit”:

Restaurant Fællessletgaard: Parken 3: Pink pose kaffe: Eva Panduro
Vin&Vin: Parken 6: Gavekort: Jane Vaaben
Highway51: Parken 3: Gavekort: Jane Vaaben
Tørklæde LS: Parken 8: Lis Gormsbøl

 

Slagter Grønvall´s Eft: ”Dagens hit”:
Gavekort på en stor leverpostej til Jutta Jensen
Da Jutta skulle kaste golfbolden på Parken 1, hang bolden fast – og  blev derfor ikke kastet fremad – men tilbage, så derfor dagens opmuntring.

 

Some description

_____________________________________________________________________________________________________

Til vores introdag søndag den 18. marts, var vi 7 varme piger, der virkelig nød sol og kulde - og havde en dejlig lille match med præmier til alle 
Efterfølgende kom der 7 piger mere, og vi fik alle en dejlig stærk suppe, sponsoreret af Restaurant Fællessletgård.
Eva gennemgik programmet for den kommende sæson - og ikke et øje var tørt. Alle glæder sig til at komme i gang 🏌️‍

😉 Og piger: HUSK at indbetale kontingent inden opstart den 3. april, hvor vi forøvrigt spiller Norsk Stableford.

Kontingent er kr. 450,- til Reg. nr. 9347 Kontonr. 45 71 257 144
Husk også at oplyse om: Navn/medlemsnr./nuværende handicap