1289129012881291
 

Kom til dejlig mad og gode golfanekdoter

Fre 2. februar 2018

442 - 6035

Tirsdag den 6. februar kl 17.30 inviterer vi igen til hyggeaften i Vejle Golf Club. Denne gang har vi inspiration til at rejse med golf på programmet, og to af Vejle Golf Clubs medlemmer; Gert Roland og Kaj Kohave, kommer med en beretning fra efteråret 2017, hvor 18 deltagere – såvel mere som mindre erfarne udi golfens vidunderlige verden – fulgtes til den lille ø Porto Santo.

Porto Santo råder over en fantastisk 18-hullers golfbane, designet af golflegenden Seve Ballesteros, og derudover en overdådig sandstrand, der igennem mange år har lokket især naboerne fra klippeøen Maderia til et afslappende ferieophold. I de senere år er Porto Santo blevet et yndet rejsemål for golfspillende skandinaver, både fordi priserne er yderst rimelige, og befolkningen er særdeles imødekommende og servicemindede. Således kan man få adgang til golfbanen med et relativt højt handicap, ikke mindst hvis man organiserer sig i grupper med en hensigtsmæssig blanding af spillere med lavt og højt handicap, så spillet holder det ønskede flow. Hotellerne tilbyder all inklusive, og det kan også omfatte en cykel, så man kan komme lidt på opdagelse på den lille ø, der er 42 km2 (det halve af Samsø).

Blot til orientering kan vi fortælle, at Vejle Golf Clubs Senior Section i marts rejser til Porto Santo. Det er andet år i træk, og flere og flere af klubbens medlemmer får således erfaringer med den imødekomne ø, hvor milde vinde blæser og temperaturerne sjældent kommer over 28 grader. I marts er middeltemperaturen 20 grader.

Aftenen starter med fællesspisning og hyggesnak, hvor alle er hjertens velkomne til at byde ind med tips og erfaringer fra deres golfture. Formålet med arrangementerne er også, at man har mulighed for at møde både nye og kendte ansigter fra klubben. Bag arrangementet står Club 37, der bestræber sig på at lave arrangementer, hvor det sociale fokus er i højsædet. Alle er velkomne. Tilmelding er nødvendig ad hensyn til køkkenet, og prisen for aftensmad inkl. kaffe er 100 kr. Tilmeldingen foregår via golfbox. (Vi forbeholder os ret til at aflyse, ved færre end 20 tilmeldte).

(Billede er taget af Jørgen Pagh i marts 2017, hvor klubbens Senior Section besøgte Porto Santo.)