2. division, senior

Sidst opdateret 7. maj 2018

En solskins weekend, der desværre ikke kastede point af sig til Senior holdet.

Lørdag spillede vi hjemme mod Nyborg, der i alle matcher undtagen dame single havde lavere hcp end os. Det var åbenbart for meget for os,, for de matcher blev alle tabt.

Søndag skulle vi rejse os i Breinholtgård, som vi har haft tætte macher mod de sidste par år. I år blev ingen undtagelse. Efter at Brady og Jette havde vundet var Danebod presset i sin match på sidste hul hvor stillingen var lige. Med masser af tilskuer sænkede han sikkert en 3m til sejr. Så var vi på 6 point efter at Frandsen og captain havde tabt deres matcher.

Det var nu op til Eva og Lars at sikre sejren med bare en uafgjort. Med 1 ned inden hul 18 var presset stor. Træls tidspunkt at se sin modstander sænke et 4m put til birdie.

Holdet bestod af

Jette Hinkær