1758
 

3. division, damer

Sidst opdateret 21. juni 2017

Some description

Holdet (fv) Camilla, Janneke, Malene, Charlotte og Marianne.

Lørdag skulle vi møde Mollerup, som førte puljen efter den første weekend. Vi var klar over en sejr var nødvendig, for at have mulighed for oprykningsspil.
Malene taber 2-4, Marianne vinder 4-2 og Janneke vinder 2-1. Det var derfor vores foursome (Charlotte og Camilla) som skulle afgøre matchen. Godt spil gør heldigvis at de kommer 2 op efter hul 16 med en flot birdie – taber hul 17 og deler hul 18, men en delt match i foursome vil være nok til en samlet sejr, så allerede efter hul 16 vidste vi, at sejren var hjemme. Det bliver til en 1-0 sejr til Camilla og Charlotte.
En spændende afslutning som heldigvis endte med en samlet sejr på 7-2 til Vejle.

Søndag spillede vi ligeledes hjemme – denne gang mod Lyngbygaard, som vi tabte til på deres hjemmebane den første weekend.
Malene vinder sin match sikkert med 7-5, Janneke vinder ligeledes stort 4-3. Foursome med Charlotte og Camilla taber desværre 3-4. Det samlede resultat skulle derfor afgøres i 2. singlen, som var en tæt kamp hele vejen rundt. Matchen var lige efter hul 16, Marianne vinder hul 17 med en par, men taber hul 18 hvor modstanderen holer et langt put for birdie – heldigvis var en delt match nok til at vinde samlet. Vi fik revanche og vinder samlet med 5-4.

Det har været en rigtig god weekend med 2 sejre og dermed også en førsteplads i vores pulje.
Vi spiller næste gang lørdag d. 12 august i Mollerup og søndag d. 13 spiller vi hjemme mod Odder.

Link til resultater