1757
 

4. division, herrer

Sidst opdateret 17. august 2017

 

Some description

Oprykning til 3. Division for Herrernes 2. hold

Før weekendens kampe, førte vi gruppen med 3 points til nærmeste forfølger og kunne nøjes med et point for at være sikre, eller hvis Jelling bare satte 1 point til, ville vi også rykke op.
VGC holdet bestod begge dage af følgende spillere:
Peter Bojsen Jakobsen, Alex Øbell Nielsen, Steen Madsen, Rene Kildsgaard, Frederik Villumsen, (vores unge debutant) Johan L Christensen og Jan Bertelsen

Lørdag ude mod Jelling:
Selvom holdet som altid mødte op top motiverede og med håb om minimum det ene point, måtte vi desværre tage fra Jelling med et marginalt nederlag på 6-8.
Det positive ved dagen var at vores meget unge debutant Johan, vandt hans første kamp for holdet med 3/2 efter en fremragende indsats. I foursome have Steen og Frederik en skidt dag og tabte 5/3, Rene kom stærkt tilbage på de sidste huller og vandt 2/0 på hul 18, mens Peter Bojsen tabte sin første macth i år med 4/3. Alex kæmpede bravt i regnen til hul 17 men tabte 2/1, mens undertegnede vandt med 4/3.

Søndag hjemme mod Gyttegård:
Gyttegård havde overrasket med en stor sejr på 10-1 over Stensballegård om lørdagen med et tydeligt forstærket hold i forhold til de foregående spille weekender, sikkert for at prøve at undgå nedrykning! Da vi indleverede hold kort før kampen var holdet endda yderligere forstærket fra dagen før, så vi vidste vi ville have noget af en kamp på trods af hjemmebane fordel. I foursome spillede Peter Bojsen sammen med unge Johan og de mødte overmagten med et gennemsnits handicap på 1, så selvom de spillede godt og scoren egentlig ikke beskriver kampens spænding, måtte de se sig slået 4/3.
Steen mødte en velspillende modstander men formåede at vinde 2/1, mens Alex desværre måtte se sig slået med 2/1 igen. Frederik mødte også en spiller med handicap under 1 og det kunne han ikke hamle op med på dagen og tabte 4/3. Rene kom igen tilbage på de sidste huller, og vandt som dagen før på fremragende vis hul 18 med 1/0, , mens undertegnede igen vandt med 4/3.

På trods af at vi tæt tabte begge weekendens kampe med 8-6, vandt Stensballegård overraskende stort over Jelling, så vi rykkede alligevel op i 3. division 😊.
Stort tillykke til et super hold, og tak til trænerne samt nedenstående spillere der bidrog med en super indsats i denne sæson:
Peter Worsøe, Peter Bojsen Jakobsen, Alex Øbell Nielsen, Steen Madsen, Rene Kildsgaard, Frederik Villumsen, Johan L Christensen, Lasse Ohrt, Anders Nørgaard og Jan Bertelsen

Vi ser frem til næste sæson der helt klart bliver noget af en udfordring!

Mvh
Jan Bertelsen

Link til resultater