1757
 

Kvalifikationsrækken, herrer

Sidst opdateret 20. juni 2017

Herrer 3.holdet i Kvalifikationsrækken spillede i weekenden hjemme begge dage mod henholdsvis Horsens og Stensballegaard. Ligesom den første turneringsweekend oplevede vi lidt blandede resultater. Det var skidt og så blev det godt.

Lørdag tog vi imod holdet fra Horsens hvor vi desværre taber klart 4-10. Igen kan vi fremhæve Morten og Johan som de eneste der formåede at vinde deres matcher. En forventet sikker konstellation på foursomes med Taul og Lysgaard spillede 'underligt' og tabte matchen .. vi synes egentligt ikke at de andre vandt. Jacob var med for første gang og gav alt hvad han kunne og det samme gjorde Benjamin og Hammer, men det var ikke nok til at vinde matcherne.

Søndag blev det meget bedre -  træneren havde rokeret rundt i holdopstillingen og sat Morten ind i foursomes sammen med unge Benjamin. Det var første gang at Benjamin skulle prøve foursomes i Danmarksturneringen og trods en lettere nervøs ung mand, så fungerede Morten som en fremragende makker og de var på et tidspunkt 5 oppe inden matchen blev endeligt afgjort til resultatet 3/1. Jacob fik revancheret sig i forhold til lørdagens match og kæmper sig tilbage fra at være 3 nede tidligt i matchen til at vinde - et fortræffeligt comeback. Og så må det bare fremhæves at Johan har fået en forrygende debut i turneringen med de voksne .. 3 sejre i sine 3 singler. De to ældste spillere på holdet formåede trods noget svingende spil at trække sejre hjem. Hammer må desværre endnu en gang lide den tort i første single at møde hård modstand, søndag var nederlaget dog det smalleste muligt. Vi vinder 12-2 over Stensballe.

Se detaljer:
Lørdagens resultat: Vejle - Horsens
Søndagens resultat: Vejle - Stensballegaard I

/Niels LM
Holdkaptajnen