1757
 

A-rækken

Sidst opdateret 8. maj 2018

Vi spillede vores første kamp hjemme mod Juelsminde – og da Horsens har trukket sig i vores pulje, pga. de genindførte tåbelige regler, var det vigtigt med en forholdsvis sikker sejr inden retur matchen derude. 

Heldigvis fik vi den ønskede storsejr på 9-2 og dermed et godt udgangspunkt til returen 11 juni – kampen måtte i øvrigt afbrydes sidste mandag pga. de stor mængder vand, og blev så færdigspillet i fredags – eneste nederlag var i 1 single med Christian Taul, hvor modstanderen havde en "varm" putter? Imponerende på de greens, eller hvad man nu skal kalde dem? Resten af holdet vandt forholdsvis sikkert.

3/2 taber Christian Taul i 1 single
4/3 vinder Jan Bertelsen i 2 single
4/3 vinder Niels Lysgaard i 3 single
5/4 vinder Marianne Linde i damesingle
4/3 vinder Charlotte Holst og Peter Worsøe i foursome.

 

I går mandag skulle vi til Hedensted, og vidste, at vi handicapmæssigt ville være favoritter i herresinglerne, så kunne de holde ´hjem ´ var sejren sikret – som nævnt ovenfor, gør de nye regler, at vi måtte skifte pigerne ud, da de ikke kan deltage fremadrettet – det gav debut til Anne-Birte Taul, som skal spille foursome med undertegnede resten af turneringen – og det var lidt synd for hende i Hedensted, for jeg har da aldrig som i aldrig puttet så dårligt, ingen undskyldninger, men med 6 x 3 puts kan man ikke vinde…. Vi tager dem hjemme d. 04 juni. - Derudover manglede vi jo 1 mere, og hjælpen kom fra Kirsten Møller ( mange tak ) og selvom hun var væsentligt højere i hcp. kæmpede hun fint, og som altid med højt humør… Så det var op til herresinglerne at køre sejren hjem, og de svigtede ikke denne gang, og vi vandt 6-5.

3/2 vinder Christian Taul i 1 single
4/3 vinder Jan Bertelsen i 2 single
5/4 vinder Niels Lysgaard i 3 single
5/4 taber Kirsten Møller i damesingle
4/2 taber Anne-Birte Taul og Peter Worsøe i foursome.

Så det ser rigtigt godt ud inden retur kampene.

 

Some description