1757
 

A-rækken

Sidst opdateret 14. august 2018

Vi spillede i Aarhus på en omend dårligere bane end i Skanderborg? Fairways var under alt kritik, men jo ens for begge hold, men ærgerligt.

Vi lå hcp. på samme niveau, så der var langt op til en spændende dyst.

Christian Taul kunne ikke rigtigt komme i gang, og havde store problemer på de dårlige fairways og taber klart – Jan Bertelsen spiller en meget spændende match, hvor de skiftes til at fører, og meget passende deler de deres kamp – Niels Lysgaard førte hele vejen rundt, men taber de 2 sidste huller og matchen knebent – Anne Birte Taul er virkelig godt kørende pt. og vandt igen meget sikkert – Anne Sophie og undertegnede havde lidt bedre hcp. end vores modstandere, og vi førte også hele vejen rundt, og vandt forholdsvis sikkert.

Så alt i alt en god sejr på 6/5 over forrige års Landsvindere – resultater nedennævnt:

5/3 taber Christian Taul
A/S med Jan Bertelsen
1/0 taber Niels Lysgaard Madsen
4/3 vinder Anne-Birte Taul
3/2 vinder Anne-Sophie Friis og Peter Worsøe

Vi spiller næste søndag i Hobro med Hvide Klit.

 

Peter Worsøe

-----------------------------

Vi skulle spille på Skanderborgs udtørrede bane mod Mollerup i 1/8 finalen.

Vi var lidt lavere end dem I hcp. og levede også op til favoritværdiheden – Christian Taul i 1 single kom rigtigt skidt fra start, men får hentet modstanderen på sidste hul og deler – Jan Bertelsen fortsatte sin fine form, og levnede ikke sin modstander en chance – Niels Lysgaard kæmpede det bedste han havde lært i en meget tæt match, og kørte en rutineret smal sejr hjem – Anne-Birte Taul levnede ligesom Jan ikke sin modstander nogen chance og vandt stort – Anne-Sophie Friis spillede næsten fejlfrit ( der var dog et par drivesJ ) og hjalp undertegnede til sejr i forsome.

Så alt i alt en sikker sejr på 10-1, resultater var følgende:

A/S med Christian Taul
7/6 vinder Jan Bertelsen
2/1 vinder Niels Lysgaard Madsen
7/5 vinder Anne-Birte Taul
2/1 vinder Anne-Sophie Friis og Peter Worsøe

Vi spiller i Aarhus på mandag mod Viborg.

Peter Worsøe

------------------------------

Vi skulle spille de 2 sidste kampe mod Hedensted hjemme og Juelsminde ude – hvis vi vandt hjemme over Hedensted? Skulle vi have 3 point min. ude mod Juelsminde, da vi vandt 9-2 hjemme.

Vi var blevet forstærket, da Anne-Sophie Friis var hjemvendt til Danmark efter en del år i udlandet, og det gjorde, at Anne-Birte Taul rykkede over og spillede single – så optimisten er tilbage, da vi så har ´fuldt´ hold igen i år.

Kampen mod Hedensted blev en blandet affære, men vi hiver en 7-4 sejr hjem – vi havde Morten Løve med som afløser for Niels Lysgaard, men Morten tabte overraskende, med en meget sløv putter ´som han selv sagde – Christian Taul var nådesløs i hans match – Jan Bertelsen var 4 oppe med 6 huller tilbage på Sletten, men taber samtlige 6 huller?? Den er blevet analyseret op til flere gange – Anne-Birte vinder sikkert i single, og Anne-Sophie hjalp undertegnede til en sikker sejr i sin debut.

Resultater var følgende:
4/3 taber Morten Løve i 1 single
5/4 vinder Christian Taul i 2 single
2/0 taber Jan Bertelsen i 3 single
4/3 vinder Anne-Birte i single
5/3 vinder Anne-Sophie Friis og Peter Worsøe i foursome.

Så skulle det hele afgøres ude i Juelsminde som stillede med et stærkt hold, og de fleste spillere kender hinanden meget godt, da vi de sidste 7 år, altid har mødt dem på et eller andet tidspunkt – og det blev mere spændende end vi brød os om.

Christian Taul kommer dårligt fra start og taber, selvom han er i forrygende form – Anne-Birte Taul er også godt spillende pt. men var oppe imod en virkelig rutineret spiller og taber også – Niels Lysgaard kan slet ikke finde melodien i starten, er dog lige ved, at indhente sin modstander, men taber til sidst – Jan Bertelsen spiller en drablig match, og er virkelig under pres, men får det vendt til sidst, og vinder knebent – så Anne-Sophie og undertegnede skulle have mindst uafgjort for at vi gik videre, og heldigvis førte vi hele vejen rundt, og holdte hjem, så vi taber samlet 6/5 men går videre alligevel.

Resultater var følgende:
4/2 taber Christian Taul i 1 single
1/0 vinder Jan Bertelsen i 2 single
2/1 taber Niels Lysgaard i 3 single
4/3 taber Anne-Birte Taul i single
2/1 vinder Anne-Sophie Friis og Peter Worsøe i foursome.

Vi skal møde Mollerup i 1/8 finalen d.06 august på neutral bane.

God sommer
Peter Worsøe

--------------------------

Vi spillede vores første kamp hjemme mod Juelsminde – og da Horsens har trukket sig i vores pulje, pga. de genindførte tåbelige regler, var det vigtigt med en forholdsvis sikker sejr inden retur matchen derude. 

Heldigvis fik vi den ønskede storsejr på 9-2 og dermed et godt udgangspunkt til returen 11 juni – kampen måtte i øvrigt afbrydes sidste mandag pga. de stor mængder vand, og blev så færdigspillet i fredags – eneste nederlag var i 1 single med Christian Taul, hvor modstanderen havde en "varm" putter? Imponerende på de greens, eller hvad man nu skal kalde dem? Resten af holdet vandt forholdsvis sikkert.

3/2 taber Christian Taul i 1 single
4/3 vinder Jan Bertelsen i 2 single
4/3 vinder Niels Lysgaard i 3 single
5/4 vinder Marianne Linde i damesingle
4/3 vinder Charlotte Holst og Peter Worsøe i foursome.

 

I går mandag skulle vi til Hedensted, og vidste, at vi handicapmæssigt ville være favoritter i herresinglerne, så kunne de holde ´hjem ´ var sejren sikret – som nævnt ovenfor, gør de nye regler, at vi måtte skifte pigerne ud, da de ikke kan deltage fremadrettet – det gav debut til Anne-Birte Taul, som skal spille foursome med undertegnede resten af turneringen – og det var lidt synd for hende i Hedensted, for jeg har da aldrig som i aldrig puttet så dårligt, ingen undskyldninger, men med 6 x 3 puts kan man ikke vinde…. Vi tager dem hjemme d. 04 juni. - Derudover manglede vi jo 1 mere, og hjælpen kom fra Kirsten Møller ( mange tak ) og selvom hun var væsentligt højere i hcp. kæmpede hun fint, og som altid med højt humør… Så det var op til herresinglerne at køre sejren hjem, og de svigtede ikke denne gang, og vi vandt 6-5.

3/2 vinder Christian Taul i 1 single
4/3 vinder Jan Bertelsen i 2 single
5/4 vinder Niels Lysgaard i 3 single
5/4 taber Kirsten Møller i damesingle
4/2 taber Anne-Birte Taul og Peter Worsøe i foursome.

Så det ser rigtigt godt ud inden retur kampene.

 

Some description