1757
 

Senior A

Sidst opdateret 22. maj 2018

Vores 2. kamp var hjemme mod Odder, 16/5, og odds så ganske go’e ud før start. Det samme gjorde vejret, mens jeg kun kunne undskylde vore ganske forfærdelige greens overfor vore gæster. Men alle tog det med godt humør – for vi ER jo hyggelige her på SA5…

Anne-Birthe takkede ja til at spille DS i Jane’s fravær, og hun påtog sig opgaven med manér og gav sin modstander en kærlig afklapsning med 8-6. 1HS, Kalle Toft, træder i karaktér og er 2 oppe efter 16 – hvorefter han udtræder af karaktér… og taber de sidste 2 til en deler. Keld Lige-ud i 2HS, spillede med vanlig overbevisning, laver 40 stableford… og vinder med 4-3. Rosinen, 3HS Klerke, spillede også mere end op til værdigheden, og vinder med flotte 5-4. Captain & Judith ”glimrede” igen-igen i MIX’en og var nede med 3 efter 4… så vi foreslog, at gå i pit og betale os fra det i baren… men vi kom op igen i plus 3 efter 14 – vi vinder bl.a. Skoven 3 med imponerende 8-9 !!! men sætter det hele til og vi deler på 18.

Således spillet, tog vi 8,5 af de 11 points mod Odder – og genrejser os en kende, efter 1. kamp i Lillebælt.

Tak for indsatsen til alle mand og mandinder.

Også mange tak til restaurant Mor & Søn for mad, kaffe og hyggelig borddækning.

 

Næste prøvelse er på onsdag, 23/5 hjemme mod Skanderborg, kl 17:00 – og vi spiller Skoven/Sletten.

Rigtig god Pinse til jer alle.

KH captain

_____________________________________________________________________________________________________

Så kom vi da i gang – ude mod Lillebælt. Sikken start…

Jeg fik som captain stukket en spilleliste i hånden… med Lillebælt’s tre HS i hcp 3,0 - 4,3 hhv. 6,1… under det halve hcp-snit end os… mens DS var i balance – mixen ditto. Men vi var vel noget bagud allerede inden vi kom i gang med HS. Roughen… i Lillebælt var dertil i den grad klippet til hjemmebanespil. Var mestendels +8 cm og vi ledte og ledte og ledte – og dem vi fandt ku vi ikke få ud af det langhårede. Vi kæmpede og var faktisk rigtig tæt på i de fleste kampe. Hindhede spiller mod en Gud… mens Torben Hviid, vores 3. HS, der har genau det dobbelte i hcp af sin modstander, vinder 4-3 – et absolut konge-resultat. DS Jane er også tæt på men taber 1-0 og Kaltoft er ditto tæt på med 2-1, mod en Pro…. Captain og Judith var nede med 5 efter 9… men vi ”redder æren” ved kun at tabe med to. Vi taber desværre 9-2… Især captain var absolut ikke skarp nok – så ham har jeg banket på plads – så længe det varer…. Men skal vi så ikke bare så gi’ dem tørt på hjemme…!!!

Tak for kampen piger og drenge – det er en fortsat fornøjelse at deltage med jer i VGC’s navn.

_____________________________________________________________________________________________________

Halløj i stuerne,

Velkommen til en ny sæson, hvor vi må prøve om ikke vi liiiige kan gi’ den en bette skalle mere i år, med det mål at komme i mellemrunden… Damesiden har vi på plads allerede med Jane Vaaben + Judith, og som reserver, Laila og Susanne.

Til herrerne, skal vi ha’ fundet de endelige 3 + 2 reserver, som afgøres gennem kvalifikation – bedste 2 ud af 3 runder. Kval-spilledage som følger:

Mandag d. 9. april kl. 17.00 - Sletten/Parken
Mandag d. 16. april kl. 17.00 - Sletten/Parken
Mandag d. 23. april kl. 16.30 - Skoven/Sletten

Jeg regner med selv at deltage – hvis ikke, sendes scorekort til mig per email: mail@sjoot.dk eller som foto til min mobil 29 64 92 12, SENEST 25 april.

Kampprogrammet ser således ud, så der hermed er mulighed for at planlægge:

Some description


_____________________________________________________________________________________________________

 

Halløj alle mand og mand-inder…

sæson 2018 i regionsgolf A, står for døren. I år er vi atter tilbage i en gruppe med 4 hold; Skanderborg, Lillebælt og Odder, så der venter i alt 6 indledende matcher. 3 ude, 3 hjemme

Der er allerede nu et talstærkt herrefelt anmeldt til de 5 pladser; 3 faste og 2 reserver som det ses her på siden. Jeg har næsten damerne på plads, men tilmeld jer endelig, ladies, så vi kan få en kamp om pladserne på dame-siden ditto.

Jeg informerer snarest om 3 kamp-datoer, hvor alle spiller de 18 huller, som skal gennemføres inden udgangen af April  - om Vejr-guderne vil.. Man kan så smide den ringeste af de 3 runder væk. De 5 bedste herrer kommer med, 3 faste + 2 reserver, hhv. de 4 bedste damer – 2 faste og 2 reserver.

Det var sgi’e skæg… i 2017 med rigtig godt socialt samvær efter alle matcher – ude som hjemme – hvor vi blot manglede et sølle halvt point for at komme i mellemrunden… Så mellemrunden er målet for 2018…!

SÅ HALLÅ DERUDE - meld jer endelig til og oplev en anden og supersjov dimension i golfen.

Some description

Med go’ golf-hilsen
Henrik Holbech

 

Forudsætninger
Aldersgrænse - Herrer 50 år - Damer 50 år

Holdleder  Henrik Holbech
Mail mail@sjoot.dk
Mobil 29649212


Her kan du tilmelde dig.

Ved overtegning gennemfører holdkaptajnen en kvalifikationsturnering i foråret 2018. Holdkaptajnen er forhåndsreserveret en plads på holdet.

Følgende vil gerne deltage...
(opdateres hver fredag)

Henrik Holbech 
Lars Melson
Torben Hviid
Michael Suhr
Kim Vinther
Kent Brejnholt
Keld Hindhede
Judith Domino
Palle Jensen
Peter Aarestrup

Some description