Senior C

Sidst opdateret 23. juli 2018

Senior C9 sluttede af med kvartfinale Fredag den 20. juli spillede Senior C9 kvartfinale i Barløseborg mod Sct. Knud. Det var noget af en udfordring, da 4 af deres spillere lå i handicap fra 9,5 til 7,3 - ikke lige det, man forventer at møde i Senior C-gruppen. Men sådan var det, og det gik desværre, som vi måtte forvente med sådan en modstander. Vi tabte med 10-1, hvor vores damesingle heldigvis reddede holdets ære med en delt match. Det har været en fin sæson og alle vores spillere har ydet en flot og trofast indsats. Stor tak for det. Vi glæder os til næste sæson.

/Agnete Baisgaard, kaptajn

---------------------------

SC9 nåede i mål!

I aften, onsdag den 13. juni mødte vi H.C. Andersen hos dem på en blæsende og - for tiden lidt uvant - noget kølig aften. Men det betød ikke noget for spillelysten og det gode humør hos begge mandskaber. Og vi vandt en komfortabel sejr på 8-3 med en vundet damesingle, mixed foursome og herresingle, en delt herresingle og kun en enkelt tabt herresingle. Det betyder, at vi har vundet vores pulje og skal spille kvartfinale den 20. juli. En lidt svær dag sådan midt i folks ferie, men vi glæder os og skal nok være klar.

Tak til hele mandskabet for en flot indsats i den indledende runde. Det har været en fornøjelse.

Agnete Baisgaard, kaptajn SC9

------------------------

Så gik den ikke længere!

Vejle SC9 tog onsdag aften 6. juni imod Barløseborg, hvor gæsterne havde en revanche til gode efter vores sejr på 8-3 hos dem for et par uge siden. Og desværre, de fik deres revanche. Vi tabte 5-6 med en vundet foursome og en vundet herresingle, og så desværre to tabte herresingler og en tabt damesingle - den ene herresingle og damesinglen begge med 1&0 på hul 18. Så det var på et hængende hår, men det ændrer ikke ved at vi tabte. Tillykke til Barløseborg og tak for indsatsen til Vejle-spillerne. Vejle og Barløseborg har nu begge 4 point. På onsdag 13/6 spiller vi puljens sidste match med H.C. Andersen hos dem - de har 2 point. Så stillingen i puljen er spændende.

Vi glæder os til matchen.

Agnete Baisgaard, kaptajn SC9